logo
alma

 

Rendelő helye

2014. június 2.-tól új nagyobb, felszereltebb rendelőben folytatom a fogorvosi ellátást.

 

A rendelő a Victor Hugo és a Pannónia utca találkozásánál, a West End bevásárló központ, a Jászai Mari tér, Szent István park közelében található.

 

Gyalogosan több tömegközlekedési járművel is pár perc alatt elérhető. A Lehel téri metró megálló kényelmes sétával 5 percre van. A rendelő előtt ál meg a 15- ös,115-ös busz és a 75,79-es valamint a Pozsonyi úton a 76-os trolibusz, de a 4-es és 6-os villamos Jászai Mari téri megállója is a közelben van.

 

Autóval is könnyedén megközelíthető. Parkolás a környező utcákban illetve a Hegedűs Gyula utca és a Victor Hugó utca sarkon található parkolóban is megoldható. A parkolási zóna reggel 8 és délután 18 óra között fizetős.

 

A rendelőről

Mivel hosszú évek során ez alakult ki a köztudatban, így minden páciens szorong, fél a fogászati kezelésektől. Ezt próbálom enyhíteni azzal, hogy e hangulatos rendelőmben a kezelések kényelmes fekvő pozícióban, halk zene kíséretében, jó hangulatban zajlanak.

 

A modern kezelő egység mellett számos modern gép is segíti a kezelések eredményességét.

 

A gyökérkezeléseknél természetesen a röntgen felvétel készítése mellett elektromos hosszmeghatározó készülék és mikroszkópos szemüveg is segít a még pontosabb munkában. Emellett gépi gyökércsatorna tágító berendezéssel az igen görbe, nehezen feltárható gyökércsatornák eredményes kezelése is lehetővé válik, ami a fogmegtartás esélyeit növeli.

 

A vérzés csillapítására, illetve ínykorrekciókra elektrosebészeti készülék áll rendelkezésre.

 

A fogak felszínén lévő elszíneződések eltávolítását segíti az ultrahangos fogkő eltávolítás mellett a

homokfúvó, Airflo készülék.

 

A tartósság érdekében a lehető legmodernebb anyagokat használom.